Denne hjemmeside, anetteandersen.com tilhører:

Anette Andersen
Drosselvej 10
8660 Skanderborg, Denmark
Email: aa@anetteandersen.com
CVR-nr.: 28 24 50 84

 

Jeg beskytter og behandler dine personoplysninger på en tryg og ansvarlig måde i overensstemmelse med den ny persondataforordning, som trådte i kraft den 25. maj 2018 (GDPR).

Persondatapolitikken er ment, som en hjælp til at forstå hvilke data jeg indsamler, når du bruger min hjemmeside, hvorfor jeg indsamler dem, og hvad jeg anvender dem til.

Jeg videre giver ALDRIG dine personoplysninger.

 

Besøg på hjemmeside

Når du surfer på hjemmesiden, bliver der samlet anonyme data. Disse data bliver delt med Google Analytics, så jeg kan analysere trafikken på sitet.

 

Hvilke personoplysninger indsamler jeg?

KONTAKTFORMULAR
Hvis du benytter min kontaktformular, bliver de oplysninger, du selv har indtastet sendt til mig, som en mail, så jeg efterfølgende har mulighed for at besvare din henvendelse.

Du kan til enhver tid kontakt mig på aa@anetteandersen.com eller tlf. 22 46 92 12 og få slettet de mail korrespondancer jeg har haft med dig.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke personoplysninger jeg ligger inde med om dig.

Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Læs mere om Persondataforordningen på datatilsynets hjemmeside

 

Cookies

1. Ejeroplysninger

Anette Andersen
Drosselvej 10
8660 Skanderborg, Denmark
Email: aa@anetteandersen.com
CVR-nr.: 28 24 50 84

 

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. De forbedre funktionaliteten på hjemmesiden, og der gemmes ingen personoplysninger.

 

3. Formål med cookies på vores website:

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.

Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.

 

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Alle browsere tillader at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Sletning af cookies er afhængig af, hvilken browser du benytter.
Husk at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Sådan sletter du cookies i

Internet Explorer

Chrome

Firefox

Safari

Opera

iPhone, iPad og andet fra Apple

Telefoner med styresystemet Android

Telefoner med Windows 7

 

5. Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Facebook

anetteandersen.dk er forbundet til Facebook. Hvis du klikker på facebook knappen, registrerer Facebook denne handling, og vil muligvis bruge disse oplysninger.
Du kan læse om Facebooks brug af cookies ved at klikke her.

 

Linkedin

anetteandersen.dk er forbundet til Linkedin. Hvis du klikker på Linkedin knappen, registrerer Linkedin denne handling, og vil muligvis bruge disse oplysninger.
Du kan læse om Linkedin’s brug af cookies ved at klikke her.

 

Instagram

anetteandersen.dk er forbundet til Instagram. Hvis du klikker på instagram knappen, registrerer Instagram denne handling, og vil muligvis bruge disse oplysninger.
Du kan læse om Instagram’s brug af cookies ved at klikke her.

 

Youtube

anetteandersen.dk er forbundet til Youtube. Hvis du klikker på Youtube knappen, registrerer Youtube denne handling, og vil muligvis bruge disse oplysninger.
Du kan læse om Youtube’s brug af cookies ved at klikke her.