Spring til indhold

AlletidersKunst 9.-12. november, Aarhus

AlletidersKunst 9.-12. november i Ridehuset, Vesteralle 1, 8000 Aarhus C.

Efter at jeg i de senere år at har udstillet flere gange på kunstmessen Deeloopart i Malmø. Glæder jeg mig til at udstille i mit eget lokalområde. I år er jeg derfor med til Alletiderskunst for første gang. De malerier jeg vil vise på kunstmessen, vil både være de skæve naivistiske huse og de mere naturalistiske. I de seneste år har jeg haft det sjovt med at mase naturalistiske motiver ind i skæve rammer. Det vil f.eks. sige et aflangt motiv ind i en kvadratisk ramme. Det udfordrer mig, at det hele ikke ”stemmer”. Jeg digter lidt på ”sandheden”, så et motiv bliver noget jeg genkender, men som jeg ikke har set før. Det gør mig fri, så penslerne leger og tankerne glæder sig.

Hvis du har et motiv du godt kunne tænke dig at få malet enten ”skævt” eller naturalistisk. Så maler jeg gerne på bestilling.

Du er meget velkommen på min stand

Tor. d. 9. nov. kl. 16-19 Fre. d. 10. nov. kl. 11-18 Lør. d. 11. nov. kl. 11-18 Søn. d. 12. nov. kl. 11-18

På websitet bruges en cookies, som er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i disse, og de kan ikke indeholde virus. Læs GDPR og cookie politik