Spring til indhold

Fernisering i TingHuset – Ebeltoft

  • af

Den 31 august kl 11 til 16 holdes der fernisering I Tinghuset I Ebeltoft hvor jeg udstiller. Jeg vil være til stede under hele arrangementet, så du er meget velkommen til at komme forbi og se mine malerier og få en snak. Der serveres vin og ost samt lidt frugt. Er du forhindret I at komme, kan udstillingen ses indtil d. 29 september 2013.

Jeg vil fortælle lidt om min kunst og mit liv som kunstner og der vil være mulighed for at se de nyeste Danmarks billder, som er inspireret fra skønne steder rundt om i Danmark.

Jeg glæder mig til at se dig

Tinghuset’s adresse er:

Torvet 5
8400 Ebeltoft

[btn text=”LÆS MERE” tcolor=#FFF thovercolor=#FFF link=”http://www.ebeltoftkunstforening.dk” target=”_blank”]

Anette Andersen fortæller om kunst og malerier

Anette fortæller om de skæve huse og de mange farver

 

På websitet bruges en cookies, som er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i disse, og de kan ikke indeholde virus. Læs GDPR og cookie politik