Spring til indhold

Kom forbi til åbne atelierdøre d. 17-18 september

  • af

Lørdag d. 17. og søndag d. 18. september kl. 11-16

Da jeg boede i Viborg, var jeg med i ’Åbne Atelierdøre’. Det var rigtig spændende at invitere folk indenfor til maleriudstilling og en hyggelig snak.  Derfor åbner jeg nu selv mine døre i Skanderborg.

Du vil kunne se de nyeste malerier og et udvalg af de ældre og helt gamle billeder, som aldrig har været vist offentligt.

Kl 13 vil jeg fortælle lidt om mine 21 år med maleriet. Hvordan jeg kom i gang med at male og hvilke motiver der har optaget mig i de forskellige perioder.

Der udover vil jeg byde på en kop kaffe og kage.

Alle er meget velkomne og jeg håber på at se en masse af jer til nogle hyggelige dage

Adressen er:

Drosselvej 10
8660 Skanderborg

2013-12-09 14.03.36

 

På websitet bruges en cookies, som er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i disse, og de kan ikke indeholde virus. Læs GDPR og cookie politik