Spring til indhold

Mange kom forbi til skæve huse og fugle

  • af

Tak til alle jer der kom forbi til åbne atelierdøre. Nu er alle skilte og flag taget ned og kagen er blevet spist. Det var en forrygende oplevelse, med en strøm af besøgende hele weekenden. Jeg fik snakket med mange og det var dejligt at få vist gamle malerier og akvareller frem.  Mine nye fugle blev taget godt imod og nogle er allerede fløjet fra reden. Ja, jeg vil egentligt bare sige tusind tak for at så mange kom forbi.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg vil åbne mine døre til små og større arrangementer.anette-andersen-aabne-atelierdore

På websitet bruges en cookies, som er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i disse, og de kan ikke indeholde virus. Læs GDPR og cookie politik