Spring til indhold

Naivisme – Efterårsudstilling i K72, Børkop

Lør. 14.- søn. 15. okt. og lør. 21.- søn. 22. okt. Alle dage Kl. 13-17. Det bliver spændende at udstille i en ”ren” naivistisk udstilling, sammen med to andre naivistiske kunstnere, Dorit Knudsen og Ole Grøn. Jeg begynder allerede at blive glad i låget. Mine billeder skal med ud og lege. Og det er jo ikke så værst.

Maleri er en leg for mig. Når jeg står med mine farver og streger, så leger jeg mig ind i små fortællinger fra mit liv, der hverken har begyndelse eller ende. Men er små strejf af livsglæde der omslutter mig helt. Jeg veksler mellem at male med de stærke farver og tegne med den sorte skrøbelige tushstreg. Nogle gange fylder jeg streg-personen eller streg-huset ud, så de bliver mætte af akrylmaling. Andre gange bliver de gennemsigtige, som en tanke der strejfer forbi. Og jeg fyldes op som, når jeg er til en god fest.

Du er meget velkommen til udstillingen.

K72 (Kunstforeningen af 1972) Gauerslund sognehus, Fælleshåbvej 2, 7080 Børkop.

Fernisering lørdag d. 14. okt. Kl. 14.

Link til K72´s hjemmeside

På websitet bruges en cookies, som er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i disse, og de kan ikke indeholde virus. Læs GDPR og cookie politik