Spring til indhold

Ny hjemmeside

  • af

Så blev det tid til at få skiftet den gamle hjemmeside ud med noget mere moderne. Ja, jeg har jo efterhånden forstået at mange bruger Ipad og smartphones til at gå på nettet. Det gør jeg også selv. Derfor var det på tide at få lavet en ny hjemmeside, så du og alle andre kan besøge min hjemmeside fra mobilen og Ipad’en uden problemer. Den har været længe undervejs, men jeg er meget stolt over at kunne præsenterer den og jeg glæder mig til fremover at kunne skrive spændende nyheder om events og udstillinger, samt uploade nye malerier.

Jeg håber du får glæde af den og vil følge med i hvad der sker.

Anette Andersen hjemmeside på Ipad

Ny kan min hjemmeside ses på smartphone og tablet

 

På websitet bruges en cookies, som er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i disse, og de kan ikke indeholde virus. Læs GDPR og cookie politik