Spring til indhold

Påskeudstilling Fussingø Slot 2012

PÅSKEUDSTILLING 2012

Fussingø Slot, Vasevej 9, Fussingø, 8920 Randers

Det var en forrygende påskeudstilling. Jeg udstillede i en sal, hvor baronen i gamle dage havde en hemmelig dør der førte ned til køkkenregionen. Og dermed tjenestepigernes kamre. På trappe reposen lige udenfor døren havde jeg et lille lager. De første dage var ret stille med nervøse miner og maveflimmer. Men da jeg åbnede døren for ”særligt” interesserede begyndte folk at købe billeder. Så det endte med at jeg fik solgt 16 malerier. Der var mange spændende og sjove snakke om baronens hemmelige dør og mine malerier. Og denne gang udstillede jeg i en sal med lyse vægge der passede mine malerier vældig godt.

fussingø slot påskeudstilling 2012 anette andersen

 

På websitet bruges en cookies, som er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i disse, og de kan ikke indeholde virus. Læs GDPR og cookie politik