Spring til indhold

Pop-Up Galleri 28. og 29. oktober Kl. 10-16 i Skanderborg

Pop-Up Galleri 28. og 29. oktober Kl. 10-16

Finlandsvej 5 (hos Wood-Ways), 8660 Skanderborg.

Lise Hessel Damsgaard har inviteret mig til at deltage i et spændende POP-UP galleri i Skanderborg, Hvor der vises værker af mange professionelle billedkunstnere og keramikere.

Det bliver spændende at udstille i en stor hal med alle dens rå finurligheder. Hvor jeg kan udfolde mig sammen med mange andre professionelle kunstnere fra hele Danmark.

De skæve huse og de utraditionelle vinkler har altid pirret mig. Vaterpas og rette vinkler har sjældent været en del af mine arbejdsredskaber. Så derfor er udfordringen ved at udstille i lokaler der ikke er hvidkalkede og beregnet til kunstophæng meget inspirerende for mig.

Jeg vil vise et udvalg af mine malerier. De velkendte farverige skæve huse og motiver fra Danmark i skæve næsten naturalistiske vinkler.

Du er meget velkommen

Skæve huse Anette Andersen

Skæve huse Anette Andersen farverig bybillede solnedgang

På websitet bruges en cookies, som er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i disse, og de kan ikke indeholde virus. Læs GDPR og cookie politik