Spring til indhold

Præmiere på Flyvende Grønskollinger

  • af

Min nye passion

For første gang blev mine nye fugle vist frem på Deloopart kunstmesse i Malmø.  De er blevet døbt: “De Flyvende Grønskollinger”, som jeg synes passer meget godt til dem. De opførte sig eksemplarisk og fløj ikke engang væk selvom døre og vinduer stod på vid gab. Så må de gerne komme med en anden gang :). Fuglene er inspireret fra mine malerier og har det sammen sjove udtryk og farver som mine malerier.

I mange år har jeg ønsket mig at lave figurer. Men tiden og muligheden har ikke været der. Et inspirerende møde med min dejlige veninde satte skub på. Vi mødes nu jævnligt og udveksler figurlige erfaringer. Så nu er mine Grønskollinger kommet ud af æggene. Og vi havde sjov af hinanden på messen i Luftkastellet i Malmø. Hvad det videre bringer ved jeg ikke. Men et er sikkert. Min passion for at lave figurer er kommet for at blive. Det er dejligt at have dem i hænderne og lære dem at kende. De springer ud af maleriet og siger goddag til mig.

Anette Andersen's flyvende Grønskollinger på Messen i Malmø

De flyvende Grønskollinger

[btn text=”SE FLERE GRØNSKOLLINGER” tcolor=#FFF thovercolor=#FFF link=”http://www.skaevehuse.com/maleri/” target=”_blank”]

På websitet bruges en cookies, som er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i disse, og de kan ikke indeholde virus. Læs GDPR og cookie politik