De skæve huse i Danmark

udgivet i Nyheder | 0

Smukke Danmark

I mange år har jeg været inspireret af mange rejser rundt i Europa. Pludselig slog det mig, at her i Danmark er der også meget smukt og finurligt. Alle de indtryk jeg har fået, ved at se mig omkring, prøver jeg at samle i mine malerier. Når jeg f.eks. ser et hus, betages jeg af dets farver, hvordan vinduer og døre kigger på mig, og vasketøjet vinker, kom og leg, til mig. Jeg flytter rundt på virkeligheden og drager den ind i min fantasiverden hvor alt er tilladt. Træerne kan være røde og mågerne blå og menneskene vipper med en tå i takt til min melodi.

Jeg er vild med vores land – Danmark. Vi har så mange skønne, gamle, smukke, skæve huse som skaber charme og liv. Efter en sommer rundt på de små øer – blandt andet på Ærø, fik jeg lyst til at male dem. Her er lidt af det der er kommet ud af det 🙂

HJ153 Måler 64x44 cm Pris: 4.200 DKR
HJ153
Måler 64×44 cm
Pris: 4.200 DKR