Kunstnerboligen Art 56

I uge 30 fra d. 21-28 juli, er du meget velkommen til at kigge forbi i kunstnerboligen, Art 56, i Hvide Sande.

Adressen er:
Æ Gammelhavn 9,
6969 Hvide Sande

Jeg udstiller hele ugen og har åbent hver dag fra kl. 12-16.
Her kan du se mine malerier og de nye fugle.  Jeg medbringer både nyt og gammelt, skævt og naturalistisk. Jeg håber på at se en masse sommerglade mennesker i ugens løb.

Barndomsminder

I mange somre i min barndom holdt vi ferie i farbror Jens’s sommerhus i Vedersø Klit. Vesterhavet har altid haft været indbegrebet af hyggelig sommerferie med leg i klitterne, drageflyvning, stangtennis, store familieopløb, strandture, udflugt til købmanden efter rustne søm og kigge solnedgang indtil øjnene faldt i mens jeg blev båret hjem. Så for mig er det noget helt specielt at komme tilbage til Vesterhavet og jeg glæder mig rigtig meget.

Jeg håber vi ses