Spring til indhold

Sommerbesøg i Hvide Sande

  • af

Kunstnerboligen Art 56

I uge 30 fra d. 21-28 juli, er du meget velkommen til at kigge forbi i kunstnerboligen, Art 56, i Hvide Sande.

Adressen er:
Æ Gammelhavn 9,
6969 Hvide Sande

Jeg udstiller hele ugen og har åbent hver dag fra kl. 12-16.
Her kan du se mine malerier og de nye fugle.  Jeg medbringer både nyt og gammelt, skævt og naturalistisk. Jeg håber på at se en masse sommerglade mennesker i ugens løb.

Barndomsminder

I mange somre i min barndom holdt vi ferie i farbror Jens’s sommerhus i Vedersø Klit. Vesterhavet har altid haft været indbegrebet af hyggelig sommerferie med leg i klitterne, drageflyvning, stangtennis, store familieopløb, strandture, udflugt til købmanden efter rustne søm og kigge solnedgang indtil øjnene faldt i mens jeg blev båret hjem. Så for mig er det noget helt specielt at komme tilbage til Vesterhavet og jeg glæder mig rigtig meget.

Jeg håber vi ses

På websitet bruges en cookies, som er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i disse, og de kan ikke indeholde virus. Læs GDPR og cookie politik