Spring til indhold

Trots unga konstnärer – få besökare

  • af

“Mit hjerte gav et hop da jeg så at min stand var i Skånska Dagbladet”.

Kunstmessen i Luftkastellet 3.-5, juni 2016

var en super oplevelse.

Som noget nyt havde jeg Frankrigsbilleder og figurer med. Frankrigsbillederne medførte en masse feriesnak med de besøgende med længselsfulde stjerner i øjnene. Min franske passion er livslang. Figurerne var jeg meget spændt på. De er jo helt nyfødte. Sasja som var med som assistent pladserede dem på en sjov måde. Et maleri af en fjord lænede sig op ad podiet, hvor fuglene stod på spring ned i vandet.  Det gav anledning til en masse vandplaskeri og snak med de besøgende. Fuglene er helt sikkert kommet for at blive. Det er ikke trækfugle men standfugle.  Det er dejligt at vide så behøver jeg ikke at sætte dem i bur.

Skærmbillede 2016-06-08 08.26.20

 

På websitet bruges en cookies, som er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i disse, og de kan ikke indeholde virus. Læs GDPR og cookie politik